Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

banner imagebanner image

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 

Η εταιρεία «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Μ.Ι.Κ.Ε.» ιδρύθηκε το 1986 από τους αδερφούς Καραγιάννη Δημοσθένη και Γεώργιο.

Δραστηριοποιείται στο χώρο του ξύλινου κουφώματος και των ειδικών κατασκευών στη Στερεά Ελλάδα με έδρα το Καρπενήσι Ευρυτανίας. Η ισχυρή καινοτομική διάθεση και η πίστη στις υψηλές δυνατότητες μας, μας επέτρεψαν να αναδυθούμε και να εδραιωθούμε στην αγορά με μία απαράμιλλη σειρά ειδικών κατασκευών και επιτυχημένων έργων.

Η πολυετούς εμπειρία μας σε ειδικές κατασκευές ,μας έχει δώσει την τεχνογνωσία να μπορούμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Τα ξύλινα κουφώματα κατασκευάζονται σύμφωνα με Γερμανικές προδιαγραφές. Για την διατήρηση της ποιότητας, τα κουφώματα εξετάζονται περιοδικά από το εργοστάσιο.

ΕΙΔΗ ΞΥΛΟΥ:

  • Μεράντι Μαλαισίας (Τρικολλητό)
  • Δρυς.
  • Νιαγκόν

ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
Το χρησιμοποιημένο προφίλ είναι 68*82 για την κάσα και 68*82 για το φύλλο. Η συγκόλληση των μόρσων είναι της κατηγορίας DΙΝ ΕΝ 204/D4.

ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ
Από αλουμίνιο για περισσότερη προστασία της περιοχής αυτής. Πλευρικές τάπες στεγανοποίησης από ABS.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ
Χρησιμοποιείται ο πλήρης μηχανισμός της εταιρείας ROTO, πολλαπλών σημείων σφραγίσματος με ανάκλιση.

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
Ο υαλοπίνακας είναι διπλός Ευρωπαϊκός 4-13-5, με διαφορετικά πάχη τζαμιών για να αποφεύγεται ο συντονισμός. Με αεροθάλαμο 13 χιλιοστών και πυριτικά άλατα για να μην θολώνουν τα τζάμια. Μπορεί να είναι triplex ή Ενεργειακός.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΦΗΣ
Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και υδατοδιάλυτα. Εφόσον καθαριστεί η επιφάνεια, γίνεται εμβαπτισμός των κουφωμάτων σε υδατοδιάλυτη βάση και ακολουθεί η τελική επεξεργασία με υδατοδιάλυτα βερνίκια πυκνής στρώσεως.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΤΖΟΥΡΙΩΝ
Τα ξύλα για την κατασκευή παντζουριών είναι :
ΜΕΡΑΝΤΙ, ΔΡΥΣ & ΝΙΑΓΚΟΝ.

Η κατασκευή του πλαισίου είναι με μόρσα. Η διάσταση των ξύλων πρέπει να είναι τουλάχιστον τα κάθετα 70x40 mm, και τα οριζόντια 120 – 140mm.
Στην επιλογή του ξύλου σημαντικό ρόλο έχει και η μετέπειτα επεξεργασία βαφής (λούστρο ή λάκα). Η συναρμολόγηση γίνεται με μάσκουλα τύπου ROTO, MAICO & μεντεσέδων τύπου γαλλικών.